Shop rundt for de bedste personlige lån

Personlige lån er en af mange finansielle produkter, hvor besparelser kan gøres ved at søge efter den bedste Deal.

Bedste personlige lån-rente

Lånerenten kan variere fra 5,5% til over 20%. På et lån på £10.000 over fem år dette gør en forskel på over £50 på månedlige afdrag – over £3000 oversigt.

Dette viser, at du ikke skal tage det første personlige lån, du ser. Men ikke alle vil modtage den attraktive overskrift sats, så du bør tjekke den faktiske sats, du tilbydes, og om dette er stadig en god handel. Den pris, du får, kan afhænge af din kreditvurdering. Dette er et scoringssystem, som långivere bruger til at vise, hvordan kreditværdige mennesker er.

Bedste personlige lån-Skift vipbanks sanktioner

Hvis du skifter fra et lån til et andet, bør du kontrollere, om du ville have til at betale en tidlig afregning straf, da dette kan WipEout enhver potentiel besparelse. Dette gælder for fast forrentede lån, der er optaget på eller efter den 31. maj 2005, og som reguleres af forbrugerkreditloven 1974. Hvis lånet betales tidligt, kan långiver opkræve en rente straf (underlagt en fast formel) på 30 dage eller en kalendermåned. Dette gælder, når den oprindelige løbetid er mere end et år, og forskuddet er £25.000 eller derunder. For vilkår på et år eller derunder skal der ikke betales en indløsnings straf. Denne sanktion er fastsat i reglerne for tilbagebetaling af lån tidligt og er omfattet af Consumer Credit (tidlig afvikling) Regulations 2004. Lån, der er optaget før denne dato, kan have højere bøder.

Bedste personlige låna pengar – betaling beskyttelse forsikring

Du bør også nøje overveje, om at tage ud betaling beskyttelse forsikring med dit lån. Dette dækker månedlige lån tilbagebetalinger, hvis du ikke er i stand til at arbejde på grund af ulykke, sygdom eller arbejdsløshed. Dette kan betydeligt øge de månedlige afdrag på dit lån. Forsikring er altid leveres af långiver, men kan også fås fra en stand-alone mægler. Med en stand-alone udbyder kan du være sikker på, at forsikringen ikke er blevet føjet til dit lån og renter opkrævet på den resulterende saldo, som det sker med nogle långivere ‘ forsikring. Priserne på denne forsikring også variere meget, så det er helt sikkert værd at gøre nogle forskning først.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.