11 af de bedste steder at finde gratis lydbøger

Det sigter også mod at debunking fælles myter og antagelser, som er et must for alle, der ønsker at starte deres egen virksomhed, så de kan undgå de almindelige fejl. Jeg samlede 18 verdensklasse fagfolk og tankegang guruer til at lære dig en bred vifte af færdigheder, du skal mestre, hvis du ønsker at lykkes på no-limit hold’em. I dag er lydbogsmarkedet fyldt med et imponerende udvalg af valg, og næsten alle fysiske bøger har sin lydkopi. Med hensyn til lydbøger, bør jeg kun leve længe nok til at prøve det. Det er perfekt til dem, der elsker multitasking, eller bare simpelthen ikke har tid nok til at sidde ned og læse en fysisk kopi. Den nederste linje var, at den studerende var blevet bedt om at forlade klassen, fordi han ikke havde en blyant.

1 Amazon bedst sælgende forfatter til Work Positive i en negativ verden (Entrepreneur Press), Work Positive coach, & højttaler, der hjælper erhvervsfolk øge salget med større produktivitet, så de forlader kontoret tidligere for at gøre, hvad de elsker med dem, de elsker. Forfatteren kan hjælpe en læser med at skabe et funktionelt forhold til et barn. I denne erindringsbog, forfatteren fortæller historien om de ting, han forstod, mens klatring Everest, og introducerer et par begreber til at hjælpe dig med at leve et liv uden frygt. For eksempel er der Amateur Voice Acting Group (AVAG) i San Diego, Californien etableret af David Johnson.When han lancerede sin stemme-handler gruppe, VOX Daily stemme skuespiller blog var der for at hjælpe med at fremme David’s organisation til andre talenter i San Diego-området gennem Voices.A medlemskab til en online voiceover markedsplads er uden tvivl en af de bedste investeringer og afsætningsmuligheder for stemme fagfolk i radiodrama området.

Leder du efter en bog, der ville hjælpe dig med at overvinde din frygt? Uanset om du er i metroen, kører i bussen eller i en taxa på vej til arbejde, er det nemt at åbne en læserapp eller Safari-internettet på enheden og begynde at læse den nyeste forretningsbog i sammenfattet form. Når du rejser til Cayman Islands gentagne gange, ville det behoove dig at være medlem af denne plan, det giver dig mulighed for at nyde opgraderinger og individuel forvaltning, lydbøger (lydbogreolen.dk) når du kommer på flyet. Lad os være ærlige, cd’er er forældede. Faktisk, da Siri kom ud med iPhone 4s, der var ingen imponerende opdatering, hvilket ikke er praktisk for de fleste brugere. Men lad os ikke glemme en af de vigtigste fordele ved en lydbog: du kan lytte til en bog overalt, mens du gør noget andet som at gå på arbejde, arbejder ud på gym, eller rengøring af huset.

Projekt Gutenberg blev grundlagt i 1971, hvilket gør det til et af de ældste digitale biblioteker. This Is Going Hurt’, skrevet og klar af Adam Kay, er en bog om hverdagen for en junior læge: alle de særheder, sejre og tab skaber en stærk oplevelse for lyttere. En stor bog giver os mulighed for at opleve magiske eventyr og fordybe os i fantastiske historier. Dette ville være en stor investering, da det vil spare din tid en masse og vil give dig mulighed for at få viden til langt mindre pris end af en egentlig bog. Den måde, du har dine bøger læse for dig, er at få adgang til tekst-til-tale-funktionen, som også vil arbejde med ethvert magasin eller avis, som du jævnligt læser. Denne artikel og featured produkter er blevet uafhængigt valgt af Sun journalister. For så vidt som jeg aldrig var i Indien og kun har en “lang afstand” billede af det land, jeg fandt kombinationen af at læse bogen og se, hvordan filmen portrætteret det gav mig et samlet bedre billede af, hvad Rudyard Kipling var relateret til os.

Prime Reading har måske ikke det største bibliotek eller de fleste funktioner, men det er en dejlig lille frynsegode. Open Culture er lidt anderledes end nogle af de andre ressourcer på denne liste, fordi det samler gratis lydbog filer fra hele internettet. Klik eller tryk på “Læs gratis” eller “Læs og lyt gratis”. Sidstnævnte betyder, at der også er en lydbog. Den indeholder links, som er annoncer, og hvis du klikker på et link og købe et produkt, vi vil tjene penge. I øjeblikket er der et par muligheder, der udelukkende bestemmes af den lærende nysgerrighed. Generelt er konsensus af backlist lydbøger om, hvad du ville forvente. Lytte til lydbøger er blevet en populær hobby blandt forskellige mennesker fra hele verden og med en god grund. At lytte til en lydbog har mange fordele: din forståelse og ordforråd kan forbedres, især hvis du ikke lytter på dit modersmål.