Få sikret dit hjem af en professionel låsesmed

Det er vigtigt, at dit hjem er godt beskyttet imod indbrud. Hos en låsesmed kan du få installeret en ny og mere sikker lås og eventuelt et alarmsystem. En låsesmed kan rådgive dig med hensyn til hvilken lås og hvilket system, der vil være mest optimalt til din bolig. Du kan også hente akut hjælp hos en låsesmed, hvis du har været ude for indbrud, eller hvis du har fået låst dig ude.

Få installeret en sikker lås i din hoveddør

I mange boliger er hoveddøren udstyret med en utidssvarende lås. En lås, der ikke er FAP godkendt er nem at dirke op for en dygtig indbrudstyv. Låsesikring handler om din boligs og din sikkerhed. På ekspertoversigt.dk kan du finde en oversigt over låsesmede. Forsikringsselskaber kan nægte at dække tab, hvis der ikke er tydelige tegn på indbrud. Derfor er det en rigtig god ide at sørge for, at låsene i dit hus er godkendte typer.

Hvis du får låst dig ude, kan du hurtigt få hjælp af en låsesmed

Mange låsesmede har vagtordninger, som du kan rige til døgnet rundt, hvis du skulle være så uheldig at få låst dig ude. Det kan være, at du har tabt din nøgle, at nøglen er knækket, eller at låsen er gået i stykker. Du kan ringe til en låsesmed, som så kommer og lukker dig ind i dit hjem.

En låsesmed der kommer ud for at åbne din dør, vil altid forsøge at åbne døren uden at bore i låsen. Enten kan de åbne døren med en låsepistol gennem låsen, eller de kan bruge en slynge gennem brevsprækken. Når døren åbnes på denne måde, sker der ingen skade på låsen, og du kan bruge den samme nøgle, som du plejer.

Hvis du har en 6-stiftet lås, kan det ikke garanteres, at låsen kan skydes op med en låsepistol. Så kan låsesmeden bore cylinderen ud og sætte en ny cylinder i.