En Guide til engros perler

Engros perler er designet og udviklet af hver engros jewel maker, og de anses for at være et af de vigtigste værker i smykker industrien. Designs og mønstre af ren metal eller guld er toppet med forskellige slags perler. Liste over forskellige slags perler omfatter swarovski krystaller, cat’s eye, tjekkisk perler, glasperler, magnetiske perler, handel perler, frø perler, cabochons, naturlige perler, perler, venetianske perler, bicones, akryl perler, europæiske perler og sterling sølvperler.

Engros perler er mest almindelige i en cirkulær form med en sædvanlige hul i midten. Disse er udformet i forskellige former og sorter af perler. Lang cylindrisk perler er en af de populære perler. Der er også rektangulær eller kvadratisk perler, 6 står eller flade perler og også hjerteformet perler. Træ-perler, der er fremstillet af carving de fineste kvalitet træ stykker bruges til at gøre engros perler i forskellige former.

Frø perler er meget populære slags perler, som er lavet af lange hule rør kaldes Stokke. Disse Stokke er hakket på varieret anstrengelser for at få den ønskede form og form af engros frø perler. De er lavet af en blanding, ved hjælp af to forskellige slags glas materialer. Engros perler er normalt købt i tråde. En cat’s eye perle, som er af størrelse 4 x 6 mm og 16 inches lang, kan området omkring $2. Et glas perle kan koste dig $0,91, hvorimod tube perler kan koste dig $1.35 et stykke.

Slags glas, der anvendes til at lave perler nemt bestemmer slags perle. Engros perler lavet af Murano-glas er meget berømt og er udviklet af godt erfarne håndværkere. Normalt, er glas, som bruges her smeltet i fri luft for at udvikle mere attraktive perler. Blyholdig glas eller krystal bruges til at gøre forskellige sorter af krystal perler. En stor mængde af blyoxid bruges i rå glasmateriale gør det hårde og strålende. De bruger højteknologi i præcis skæring og polering værktøjer til at producere engros perler med en stor stil.

Perler er en anden berømt slags engros perler tilgængelige på markedet. De er skinnende økologisk perler fremstillet af østers. De inddeles i naturlige ferskvandsperler og kulturperler. De fås i forskellige farver som hvid, creme, pink, blå, sort og beige. En streng af ferskvandsperler kan spænde omkring $1,75.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.