Definere fluefiskeri

Jeg vil vædde på at du har nogen ide om fluefiskeri, er du ikke? Så, hvad der virkelig er fluefiskeri? Hvorfor gider stille dette spørgsmål? Tja, er det relevant at besvare spørgsmålet, eftersom fluefiskeri har været et spørgsmål af offentlig politik. Dette er absolut, det mest oplagte i konsekvenserne af visse fiskefarvande eller organismer som klart, at udtrykket “Flyve fiskeri kun”. Nogle kan måske antage, at dette er en rimelig aktuelle fænomen. Ikke desto mindre er nogle farvande i USA blevet ignoreret for “fluer kun” som de seneste som 1903.

Sandsynligvis er atlanterhavslaks det ældste af akvatiske arter, som er valgt som et bytte at blive taget til fange med fluer kun. I regionen Nord Amerika eksisterende defacto forordning anført, at dette spil fisk kan søges kun med det er kaldes en “unweighed fly”. Denne sætning betyder, at udgydelse sker ved hjælp af flue fiskeri linje samt leder hvori ingen ekstra vægt blev anbragt. Dette blev definitionen og den grundlæggende ide om fluefiskeri s foreslået af nogle stater som New Hampshire.

For at forstå en betydning af fluefiskeri på en diskret måde du bør i første omgang observere hvad kan gøre fiskeri med brug af en flyvende stang, en oplevelse adskiller sig fra, for eksempel, støtte af en let vægt i en vægt cirkling outfit. Denne artikel, foreslår derfor de følgende forskelle:

1. en særlig væske elegance i casting, fiskestang linje ruller tydeligt fra enten en stram eller åben sløjfe.

2. effektiviteten til false-cast, om at tørre fluelinen, som er foder ud eller ikke at sørge for korrekt placering.

3. en chance for følsomme levering af en flue og drift med en lille træk.

Forudsætningerne bemærkede bragte dem ingen etiske og moralske krav. Brugen af en flyvende rod tildele ikke en på et meget højere terræn i forhold til agn fiskere der udøver almindelig høflighed over for hans stenbrud. Alle vi kan klage over fluefiskeri er de base tekniske aspekter, eftersom forskellige miljøer forbi forskellige begrænsninger bortset fra dem, der nævnes. Ikke desto mindre, hvis man anerkender ethvert forhold til den første proposition, senere, nogen kører på, at et fly fra et fartøj kan ikke synes at flyve fisk som “chuck-n-ænder” i hurtig vand ikke er anset som fluefiskeri. Endelig anerkender proposition nummer 3 ville foreslå brugen af slinkies, bly og nogle farlige metoder bedste venstre forsigtigt til cirkling stangen.

Det er faktuelle, de fleste stater omfatter, i løbet af de sidste 20 år ændre deres fiskeri forordninger for at tillade brug af førende og på linje i “flue fiskeri kun” regioner og stadig henvise det som fluefiskeri. Dette har været kendt af grunden, at en pludselig dramatiske ændring i karakteren af “sporten”, selv.

Flere oprigtig mangeårige fiskere også mumler for definitionen løsne bestående af de fiskere, der havde arbejdet fervidly par år forud for annonceringen af “Fly Fishing kun” steder.

Endelig, med din egen definition, fluefiskeri er stort set ligesom den gamle “frie vers versus sonnet” kliche. Du komponere en poesi mesterværk i henhold til en bestemt stil for blot glæde og elegance, det giver, eller beslutte at arbejde uden overvejelser og stræber efter at overbevise dig selv og andre mennesker, det er stadig ren poesi? Med hensyn til dit fluefiskeri definition, var det tilstrækkeligt? Nå, formoder jeg det er tilfældet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.