Acura MDX: redesignet for 2006

Kendt som Honda MDX i Japan og Australien, er Acura MDX en Mid-Size SUV bygget af Honda af Canada Manufacturing Ltd. Det blev indført i de sene 2000 som 2001 model, og i 2003, det gik på salg i Japan.

Den nye 2006 Acura MDX er en 4-dørs, 7-passager luksus sport-utility køretøj, der er stillet til rådighed i 5 trim, fra Premium til Touring pakken med navigationssystemet og bageste DVD. Standard for dette køretøj er en 5-trins automatgear med overdrive. Det er også en fremførsel fra 2005.

I de forløbne år, Acura MDX har vundet North American Truck of the year prisen tilbage i 2001, og det også sække i bilen og Driver magazine’s bedste luksus SUV og også Motor Trend bladet Sport/nytte af året for samme år.

For denne nye 2006 Acura MDX er en ny drive-by-wire gasspjæld system inkluderet, sammen med state-of-the-art VTM-4 hjulstræk system, som bevidst blev revideret for at give køretøjet en forbedret kontrol under acceleration, sving, og bremsning. Dens udvendige styling blev også opdateret til at give MDX en muskuløs, resultatorienterede look repræsentant for sin imponerende drivaggregatet. Dens forreste ende er sket med en fræser, mere tilspidset look og en integreret hage spoiler anvendt på at styrke denne gang nye styling og direkte luft til alle sider af køretøjet.

Denne nye model også modtager et udvalg af nye funktioner, der er designet til at gøre det endnu mere komfortabel og raffineret. Denne liste omfatter børstet metal-look instrument panel trim, omgivende fod lys og velkommen belysning. 2006 Acura MDX-modeller, der er udstyret med Touring pakken stilles til rådighed, det har otte-måde magt-justerbar førersædet, er blevet forøget hen til indslag den magt-justerbar lændestøtte, der bøjer til at matche den naturlige kurve af førerens rygsøjlen.

fornyer sit engagement i levering fremragende udformet og fremstillet Acura dele med sin bemærkelsesværdige udvælgelse af lagre af gulvmåtter, fendere, splash skjolde, startere, og mange andre, der er bedste i branchen.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.